Tre ting som kan hjælpe dig igennem din uddannelse

Der findes mange hjælpemidler for dig som studerende, som kan hjælpe dig nemmere igennem din uddannelse – og på sin vis optimere din samlede tid på at studere i hverdagen. Herunder får du nogle forslag til, hvordan du kan optimere din studielæsning – og få mere tid til sjovere aktiviteter.

Office pakken

Office pakken er ikke så meget en ting du skal købe dig til, da de fleste uddannelser tilbyder at give licenser til softwaren. Forslaget til dig er, at du skal sætte dig i de programmer som du skal bruge, og lære alle de funktioner som er tilgængelige i hvert program. Så vil du overtid blive meget hurtigere til at anvende hvert enkelt software, og dermed spare dig selv for at sidde fast med en opgave, når du skal forsøge på at lave noget nyt.

 

Tavle

Vil du gerne have et bedre overblik dine opgaver, læsning, eller noget helt tredje, så skal du få fat i en tavle, og hæng den op på dit værelse, nær der hvor du arbejder bedst. Der findes både whiteboards, glastavler, opslagstavler, m.fl. Valget er op til dig selv hvilken der passer bedste til dit behov. Det kan både være udseende eller anvendelse du kan få efter. På din tavle kan du enten skrive direkte eller påsætte noter på – alt efter hvilken type tavle du vælger. På den måde skaber du et overblik over de opgaver som du har forude. Du kan vurdere hvilken tavle der passer bedst til dig, ved at trykke her.

 

C-pen

Har du et studie hvor på du læser regelmæssigt, og er du en person som tager rigtig mange noter, af det som du læser. Så er en C-pen et fantastisk værktøj til din læsning. En C-pen gør det muligt at kopiere den tekst som du læser i en bog, direkte ind på din computer. Du slipper derfor for, selv at skulle skrive hvert enkelt ord ind på dine notater.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124