Slå jer sammen og spar kassen

Mange studerende har ondt i økonomien. Det er en del af livet som studerende, men det behøver ikke at være SÅ hårdt et liv. For med små greb, kan du slå dig sammen med dine medstuderende og spare en hel del penge.

Køb dagligvarerne online og fokusér på studierne.

Onlinehandel indenfor dagligvarer bliver bedre og bedre, og udbuddet af butikker bliver større og større. Det betyder også at priserne presses, og du kan spare penge og tid. Det gode ved onlinehandel er, at lever du efter en madplan foretager du ikke de impulskøb, som eller lokker dig i de fysiske butikker.

Hos virksomheder som Nemlig.com og andre bringes varerne ud, og hvis man planlægger sit liv efter det, kan du og dine medstuderende spare virkelig mange penge. Saml jeres indkøb, gå efter tilbud og hold dig væk fra fysiske butikker – så får du mere luft i økonomien.

Spis dig til bedre økonomi

En stor udgift for studerende er nemlig mad og drikke. For det er dyrt at lave mad til én person. Ofte går meget til spilde, maden er ikke inspirerende og meget af hyggen går af dagens måltider. Slår du dig sammen med andre studerende i madklubber, sparer du mange penge, men får også en masse andet ind på kontoen. Madklubber er hyggelige, de er inspirerende og du får nye input i hverdagen. Samtidig er det markant billigere at lave lasagne til ti personer, end det er at lave til kun dig. Eventuelle rester kan fordeles og du har sparet en del på en god aften i godt selskab.

Køb rengøring til kollegiet.

Mange studerende nyder livet på kollegiet med de goder og udfordringer, det nu tager med sig – alt lige fra fælles madlavning til fællesrengøring. For det meste er pladsen ofte trang, men det betyder også, at man knytter relationer for livet. Det er dog irriterende hele tiden at skulle rydde op efter andre og gøre rent. Her kan I med fordel gøre brug af de stordriftsfordele, I har, når I er mange.

Tag kontakt til en udbyder af erhvervsrengøring og forhandle jer frem til en aftale, som er lukrativ for alle. Erhvervsrengøring er effektivt både i forhold til tid og økonomi, og livet på kollegie gør ofte, at I kan agere som erhvervsdrivende bygning, og dét skal udnyttes.

Listen af punkter, hvor du kan spare, kan blive meget længere end den er nu. Det kræver blot, at du er lidt kreativ med, hvordan man kan dele de udgifter, der giver glæde i hverdagen.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124