Skal du holde Halloween fest?

Der er ingen tvivl om, at 2020 på rigtig mange måder har været et meget specielt år for studerende, såvel som for alle andre. Studenterfester, studenterkørsler, gallafester, dimissionsfester, festivaler og alle de andre ting, der plejer at gøre året lidt sjovere har alle været aflyst.

At tingene er normale nu, er måske så meget at sige, men de er trods alt lidt mere normale end de var i foråret, og hvis man tager de rette forholdsregler, kan man godt holde mindre fester. En af de muligheder der kommer inden længe, er Halloween. Hvis du sørger for at holde deltagerne til de samme som du omgås med til dagligt, og sørger for at der er sprit osv, så kan det godt holdes helt forsvarligt.

Hvis du skal holde en Halloween fest, er der her nogle gode råd til hvordan du holder en fest som ikke vil blive glemt. Det vigtigste er nok Halloween pynten der findes ikke andre højtider, hvor pynt er så vigtig. Det hele handler om at sætte en stemning af uhygge. For de små handler det om at gå fra hus til hus og få slik eller lave ballade, selvom dette frarådes i år på grund af Covid-19.

Halloweenfester blandt voksne, som også er blevet mere og mere populære, handler om at lave en stemning, og gøre meget ud af udsmykningen. Jo vildere jo bedre, og heldigvis bugner butikkerne af muligheder for at købe skeletter, uhyggelige græskar, gummiedderkopper, afhuggede lemmer af diverse begynder materialer og meget meget andet. Kort sagt, hvis man ikke får pyntet uhyggeligt op, er det ens egen fejl.

Bring your own !

Bed alle gæster om at tage et stykke pynt med. Der vil helt sikkert gå konkurrence i, at tage det vildeste, mest skøre eller mest uhyggelige med, hvilket kan resultere i skøre og sjove påfund.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124