Skal du flytte hjemmefra? Tips til gode køb

Er du netop blevet optaget på drømmestudiet og skal til at flytte hjemmefra? Her er et par tips til hvordan du på smart vis kan indrette dig, så den nyerhvervede pengepung kan følge med.

En god blanding

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at flytte hjemmefra, hvis du spejler dig i boligmagasinernes smukke opstillinger – og vel nærmeste en umulig opgave, hvis man ønsker sig alt dette på en SU. En god idé er, at lave en fin blanding af nye og brugte ting. På den måde har du mulighed for at investere i de kvalitetsting, du altid har ønsket dig og samtidig supplere med brugte ting, som du kan spare en masse penge på.

 Brugt er det nye sort

Selvom nogen måske forbinder køb af brugte ting med noget, man kun gør, fordi man ikke har råd til at købe ting fra ny, er det langt fra tilfældet. Faktisk er der opstået en helt enorm interesse indenfor området, fordi det netop muliggør, at man kan få fingrene i ting, som ikke længere bliver solgt i butikkerne. Der er naturligvis mange butikker, der har taget den nye dille til sig, og dermed er begyndt at forhandle brugte ting. Butikkerne ved sandsynligvis også godt, hvilken pris de vil have for det. Et godt råd er at bruge søndagen på at finde små loppemarkeder, hvor Hr. og Fru. Danmark sælger ud af deres fine ting, alt fra sofaer til udendørslamper i høj kvalitet. Her kan du sagtens lave et godt loppefund, hvor du både sparer penge og får kvalitet. Win-win!

Den perfekte indflyttergave

Traditionen tro kræver et nyt hjem en indflyttergave. Mulighederne er mange og det samme er priserne. Hvad enten du skal finde gave til hende eller ham, er det altid en god idé at forhøre dig, hvad personen mangler. Hvis du som person er i tvivl om, hvilken stil, du vil føre i dit nye hjem, er det altid en god idé at ønske sig gavekort, så du selv kan udvælge de produkter, du føler vil passe ind.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124