Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sådan sparer du penge som studerende

Det er ingen hemmelighed, at det er de færreste studerende, der vælter i penge. Faktisk har de fleste et rimelig stramt budget, der skal holdes. Det kan være udfordrende at leve som studerende, men det handler om at tænke i smarte løsninger, så du kan spare penge, der hvor det er muligt. Hvis du er studerende og gerne vil spare nogle penge, kan du få nogle tips til det her.

Spar penge på din elektronik

Når du er studerende, kan du samtidig ikke undgå, at du har brug for en computer og eventuelt andet elektronik til dit studie. Det er dog bestemt ikke nogen billig post, så det kan tage hårdt på budgettet. Til gengæld har du mulighed for at spare penge på det ved at benytte dig af REFURB. REFURB tilbyder kvalitetscomputere, der er brugte, men som er testet igennem for eventuelle fejl og mangler. Du er altså sikker på at få en god computer, men til cirka halv pris af den originale pris. Du kan læse meget mere hos https://uniprint.dk/refurb.

Lav en madplan hver uge

En anden stor post hos de fleste, er madposten. Du kan spare penge på mad ved f.eks. at lave en madplan hver uge. Når du laver en madplan, kan du nemlig planlægge dine måltider bedre, så du kan bruge alle dine indkøbte råvarer til flere ting, og så færre ting går til spilde. Desuden har du tid til at gennemtænke nogle budgetvenlige måltider i stedet for at stå og beslutte dig nede i supermarkedet, imens du er sulten.

Gennemgå alle dine abonnementer

Det er en rigtig god idé at tage et kig på din bankkonto, så du kan få et overblik over alle de ting, som du betaler til. Rigtig mange betaler til en hel masse abonnementer, som de faktisk slet ikke tænker over. På den måde løber pengene hurtigt op.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *