Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sådan vasker du din faconlagen

Et faconlagen er en lagen, der er syet sammen, så den passer til facon. Denne type lagen er især udbredt blandt unge, der har fokus på mode og stil. Men hvordan vasker man egentlig et faconlagen? Det får du svaret på her.

Hvor ofte skal du vaske din faconlage?

Et faconlagen skal ikke vaskes så ofte som et almindeligt lagen. Du kan godt vaske dit faconlagen, når du har brugt den i 3-4 uger. Et faconlagen er lavet af en tyndere kvalitet end et almindeligt lagen, og derfor skal det ikke vaskes så ofte.

Hvordan vasker du dit faconlagen?

Du kan vaske dit faconlagen i vaskemaskinen, men det er en god idé at vaske den for sig selv. Sæt vaskemaskinen på et skåneprogram med kold vand. Brug et mildt vaskemiddel, og tilsæt ikke nødvendigvis skyllemiddel. Efter vask skal du ikke centrifugere dit faconlagen. Det er bedst at lade den tørre på et tørrestativ.

Hvilken slags vaskemiddel skal du bruge?

Du skal bruge et mildt vaskemiddel, når du vasker dit faconlagen. Dette gælder også og især, hvis du har et bambus faconlagen. Du kan f.eks. bruge et flydende vaskemiddel, der er beregnet til tøj. Dertil skal du også huske, hvis du har et materiale som bambus, at de har nogle helt specielle krav til, hvordan de skal vaskes.  Eksempelvis, anbefales det at bambustekstiler ikke bliver vasket på mere end 40 grader, da fibrene ellers kan blive ødelagt og begynde at smuldre. Dertil må det heller ikke tørretumblers, men bare lufttørres. Heldigvis er bambus et hurtigttørrende materiale, så ventetiden er ikke lang.

Hvordan må man ikke vaske sit lagen?

Du må helst ikke tørretumble dit faconlagen. Det er nemlig ikke godt for stoffet. Tørretumbleren kan nemlig risikere at ændre faconen på dit lagen. Det er derfor bedst at lade dit faconlagen tørre på et tørrestativ. Du må heller ikke vaske dit faconlagen sammen med andre ting. Dette gælder især, hvis du har et bambus faconlagen. Bambus har nogle helt specielle krav til, hvordan det skal vaskes. Derfor er det også en god idé at vaske dit faconlagen alene.

Konklusion

Som vi altså har set på i denne artikel, så er der ikke særlig mange regler for, hvordan du skal vaske et faconlagen. Det er bedst at vaske det for sig selv, men det er ikke et krav. Du skal huske at bruge et mildt vaskemiddel, og at du ikke må tørretumble dit faconlagen.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *