Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende er der som bekendt ikke mange penge at gøre godt med. Derfor er det en fordel for dig, at du bliver opmærksom på nogle ting, som kan hjælpe dig med at spare penge. Her er et par brugbare tips til dig, som er på SU eller synes, at pengene er små.

Tænk over dit forbrug

Først og fremmest er det vigtigt, at du får overblik over dit forbrug og dit behov. Det gør du nemt ved at lave et budget. Start med at skrive alle dine udgifter ned, så du har overblik over det hele. Derefter skal du overveje, om du har behov for alle de ting, du betaler for. Det gælder for eksempel den store tv-pakke, dit udvidede mobilabonnement og din konto på Netflix og HBO. Du kan som regel sagtens undvære nogle af de ting, og om ikke andet kan du skifte til et andet abonnement, der er billigere.

Fiks tingene selv

De fleste af os frygter, at vores ting går i stykker, fordi det som bekendt betyder, at vi skal købe nyt. Nogle gange er der tale om noget, der blot skal lappes, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis det kræver hjælp udefra. Rådet lyder derfor på, at du i første omgang prøver at fikse de problemer, der måtte opstå. Måske er et af dine VVS rør utæt eller stoppet til, og det er som regel aldrig billigt, hvis der skal en mand ud og lave det for dig. Sæt dig i stedet ind i, hvordan du skifter rørene selv. Klik her for at se mere.

Hold tingene ved lige og spar penge på sigt

Det sidste råd lyder på, at du skal holde ting såsom besøg hos tandlægen ved lige, fordi du på den måde sikrer dig, at der ikke lige pludselig opdages et stort problem, som kræver mange penge.

EFTERLAD ET SVAR