Sådan sparer du på pladsen i din studiebolig

Pladsen i en studiebolig er som regel altid knap, og derfor er det også nødvendigt, at du sparer på den. Du kan ikke bare fylde din bolig op med hvad som helst. Du er i stedet nødt til at tænke over, hvilke ting du skal prioritere at få plads til, og hvilke der måske ikke er så vigtige lige nu.

Tingene, som du ikke har brug for lige nu, bør du finde et sted at opbevare, så de ikke optager unødvendig plads i din lille bolig. Men heldigvis findes der også gode mulighed for dette.

Spørg dine forældre om hjælp

Den letteste og billigste løsning for dig som studerende at spørge dine forældre eller bedsteforældre om hjælp. Tjek om de ikke har en smule ekstra plads ude i skuret eller garagen, som de vil lade dig låne. Her kan du så opbevare dine ting, indtil du får plads til dem igen, eller du kommer til at mangle noget af det.

Der findes også en opbevaringsguide, som du kan følge, og som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få plads til en masse, uden at du skal optage alt for meget af dine forældres plads.

Et sjovt og anderledes skur

Har dine forældre ikke allerede et skur, hvor du kan låne lidt plads, er det måske tid til, at de får det. For de kan helt sikkert også selv bruge den ekstra plads.
Ønsker de ikke at have et helt traditionelt skur stående i haven, måske fordi de synes, det ser kedeligt ud, kan de i stedet vælge et sjovt og anderledes skur. Det kunne for eksempel være et rundt skur bygget ovenpå en Cirkelformet belægning. På den måde bliver skuret ikke blot være en praktisk tilføjelse til haven, men også en visuelt flot tilføjelse, som vil gøre haven til noget helt særligt.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124