Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du studerer, har du ikke penge til meget andet end det, der er højst nødvendigt. Derfor kan det betale sig at tage et kig på sine regninger og kvitteringer, således det er muligt at finde ud af, hvor man bruger penge, man kunne have undgået. Du får derfor her lidt hjælp til, hvordan du trimmer dit budget, så du får flere penge til det, der rent faktisk betyder noget – og bare rolig; det er slet ikke så kedeligt, som det måske lyder.

Brug færre penge på cigaretter

Hvis du stopper med at ryge, er der mange penge at spare. Det er ikke sådan, at du behøver at stoppe helt, hvis du synes, at det er lidt for svært midt i dine eksaminer. Du kan eksempelvis forsøge dig med en e-cigaret, pg det er der mange steder, du kan få. Blandt andet her. Det betyder dog også, at du vil spare mange penge at spare, fordi det er billigere at ryge e-cigaret, end hvis du ryger almindelige cigaretter, men det er også godt, hvis du gerne vil i gang med et rygestop, fordi det kan fjerne fokus fra din rygetrang.

Drop de søde sager

Mange bruger unødvendigt mange penge på eksempelvis søde sager, som de lige spiser efter aftensmaden. Det er dog på samme måde med de søde sager, som det er med eksempelvis cigaretter, der blev nævnt herover, at man bliver afhængig af dem. Det er dumt at blive afhængig af ting, man egentlig ikke har brug for, og især sådan noget som slik og cigaretter, der bare er medvirkende til, at du lever mindre sundt, end du egentlig burde.

Du kan finde mange flere eksempler på ting, som du kan spare penge ved ikke at købe, hvis du scroller lidt tilbage her på bloggen – der har været et par andre artikler omkring at spare penge.

EFTERLAD ET SVAR