Sådan maksimerer du dine opbevaringsmuligheder på badeværelset

Badeværelset er et rum, der hurtigt kan blive fyldt op med ting og sager. Make-up, barbergrej, shampoo og balsam, hudpleje, håndklæder, medicin, opladere, elektronik, hårelastikker, hårprodukter osv. ophober sig, indtil det hele ligger og flyder.

Det er synd og skam, da rod i hjemmet kan påvirke hele vores livsstil. Derfor kan det godt betale sig, at tænke gode opbevaringsmulighed ind i indretningen af badeværelset. Læs med her og find ud af hvordan.

Brug hylder

At sætte nogle hylder op er en af de bedste og mest simple måder at maksimere dine opbevaringsmuligheder. Det behøver hverken af tage lang tid eller være dyrt. Du skal blot sørge for, at finde nogle hylder, der kan holde til en del kilo. Hertil er det også vigtigt, at du finde nogle hyldeknægte, der kan bære den tunge vægt.

Hyldeknægte er dog også med til at give hylderne et unikt udseende. Derfor kan det godt betale sig, at finde nogle hyldeknægte, der ser flotte ud. Heldigvis findes der mange forskellige hyldeknægte, så du burde nemt kunne finde nogle der passer til din stil.

Opbevaring i bruseren

Vi kender alle sammen det der hjørne af bruseren hvor vi ender med at stille vores shampoo og balsam. I løbet af et stykke tid bliver hjørnet mere og mere fyldt indtil det fylder ¼ af hele brusekabinen. Det skal der laves om på.

Det behøver dog slet ikke være hverken svært eller dyrt. Der findes nemlig massevis af forskellige opbevaringsmuligheder til din bruseniche. Du kan f.eks. købe en eller flere hjørnehylder, som du kan hænge over hinanden. På den måde får du sted at stille alle dine hår- og badeprodukter, så du samtidigt også får mere plads til opbevaring af andre ting udenfor brusekabinen. Ovenikøbet giver det også mere gulvplads inde i badet.

 

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124