Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du læser med her, er der nok en ret god sandsynlighed for at du er studerende. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange der er studerende ikke har meget andet end deres SU at gøre godt med, og at budgettet derfor i mange tilfælde lavt. Derfor er det bestemt ikke altid at boligmode er det første, der bliver brugt penge på.

Langt de fleste vil alligevel gerne have et hjem, der er bare en lille smule trendy. Der er da også mange boligtendenser, selvom budgettet mest rækker til IKEA og lignende, det er nemlig langt fra alle tendenser der koster en formue.

Gardiner er ikke bare gardiner

De fleste har nogle nogle studievenner, der i stedet for gardiner har tænkt et lagen eller dynebetræk op, det kan nærmest kaldes for en kollegieklassiker, selvom det ikke ser så fantastisk ud. Lad det da også være sagt med det samme, at det ikke lige frem er det, der er moden i øjeblikket.

En ting der dog hitter lige nu, er lange gardiner. For år tilbage skulle det hele være minimalistisk med hvide eller sorte rullegardiner som disse, og mens dette også stadig holder, så er der kommet en tendens til at der godt må komme lidt mere liv i gardiner. Lange gardiner af stof, er blevet højeste mode, og du kan både lave dem selv eller købe dem færdige, ingen af delene behøver være dyre.

Farvespil

En anden ting der uden tvivl er kommet for at blive, er farver der bryder med hjemmets andre farver. Har du ensfarvede vægge og møbler, er det eksempelvis meget populært at bryde det med skammel, et mindre bord eller lignende i en stærk rød. Dette giver et farvespil, som er med til at give hjemmet mere liv og sjæl. Det er igen ikke noget der behøver koste alverden, og hvis budgettet ikke rækker til at investere i et nye møbel, så køb noget rød maling og gå selv igang.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/studieboligen.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR