Sådan indretter du studieboligen med plads til børn

Har du en lille lejlighed og en lille på vej? Så fortvivl ikke. Det kan faktisk godt lade sig gøre at indrette en fed lejlighed, der både er praktisk og plads til fornøjelse i. Det kræver blot, at man udnytter pladsen så godt, som det overhovedet er muligt.

Er du i tvivl om, hvad der skal til? Så læs med herunder, hvor du får nogle gode råd til, hvordan du indretter dig, hvis du gerne vil være sikker på, at du har plads til det hele.

Skal der være et børneværelse?

Som studerende er det sjældent, at man bor i en lejlighed, hvor der er flere rum. Er der det, er det ofte ikke sådan, at der er et rum tilovers. Derfor bør du også overveje, hvorvidt du overhovedet har brug for mere end et enkelt rum. Har du ikke det, så er det bestemt ikke nødvendigt i de første par år af barnets levetid. Der kan eksempelvis sagtens stå en eller flere børnesenge i stuen eller på jeres soveværelse.

Har du plads til børnetingene?

Hvis ikke du har plads til børnenes eller barnets ting, så kan du købe nogle skuffemøbler, hvor de kan opbevares i. På den måde undgår du at jokke over legetøj og så videre, hver gang du skal bevæge dig en lille smule.

Sørg for at have bedsteforældrene i nærheden

Som studerende er det samtidig en god løsning, hvis du har dine bedsteforældre i nærheden. Børn har simpelthen brug for plads at boltre sig på engang imellem, og derfor er det kun at foretrække, hvis du kan have dine forældres hjem et sted i nærheden, så de altid kan komme der og besøge bedsteforældrene og lege lidt mere, end de kan hjemme i studieboligen. Det er dog ikke sådan, at de skal komme der fra tid til anden, men de skal have muligheden for det.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124