Sådan indretter du din restaurant på en smuk måde

I disse dage er det at spise ude en mulighed for at fordybe sig i ikke kun god mad og samtale, men i et miljø, der får den almindelige verden til at føle sig langt, langt væk. Det er en afbalanceret blanding af arkitekter, interiørarkitekter, ingeniører, køkkenkonsulenter, lysdesignere, sundhedsafdelingsagenter og bygningstjenestemænd, der arbejder sammen om at lancere en altomfattende og velbalanceret indretning. Den måde, vi designer indersiden på, og hvordan vores restaurantinventar er, er en meget vigtig del af, hvor godt en restaurant fungerer. Det betyder ikke noget, hvor innovativt designtema er, hvor god placering er, hvor spændende menuen ser ud; hvis det indvendige rum og layout ikke er lige så funktionelt, er der store chancer for, at du får svært ved at tiltrække og fastholde kunder.

Hold dig inden for retningslinjerne

De love, der berører restaurantvirksomheder, er forskellige; hovedsagelig spænder fra lokale byggekoder til sundhedsafdelingsbestemmelser for fødevarevirksomhed.
Det er et krav at indsende din plantegning til godkendelse, så passende afdelinger kan logge ud af operationelle elementer, der vedrører din virksomhed; såsom maksimal belægning, brandfare, ventilering, madoverfladetyper, placering af vasken, ventilation, toilettebestemmelser og mere.

Hav styr på gulvet

En vellykket grundplan er baseret på, hvordan den styrer bevægelse – eller fodtrafik. Sørg for at overveje alle mulige ruter: hvor leveringer vil blive sendt ind, og hvordan de skal føres til opbevaring, hvordan kokke flytter fra spisekammer til madlavning, hvordan servere afhenter ordrer og bringer dem til borde, og forskellige niveauer af komfort og privatliv. Hold øje med områder, hvor trængsel muligvis kan forekomme. I det væsentlige bør planlægning og design af en restaurant afsætte 60% areal i en plantegning til spisepladsen, mens de andre 40% går til køkken, opbevaring, fryser osv. Grundplanen består ofte af specifikke møbelelementer såsom spiseboder, bevægelige borde og stole og barer / bordplader.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124