Sådan indretter du din nye bolig på budget

Hvis du står som studerende og er flyttet i en lejlighed, skal du i gang med den spændende proces, det er at indrette dit helt eget hjem. Dog kan det godt være en lidt udfordrende proces, når du er studerende, fordi pengene som regel er knappe i den situation.

Når du lige er flyttet, er der garanteret en hel masse ting, du godt kunne tænke dig, men som du ikke har råd til. Derfor handler det bare om at starte et sted og spare sammen til én ting ad gangen. Men her får du tips til, hvad du kan gøre for at gøre din lejlighed hyggeligere selv med et stramt budget.

Prioritér at købe gardiner

Når du ikke har råd til at købe alt på én gang, er du nødt til at prioritere og vurdere, hvad du synes, er vigtigst at få først. Hvis du gerne vil have skabt noget hygge og en hjemlig følelse, kan du f.eks. prioritere at købe gardiner som noget af det første. Det er nemlig noget af det, der kan give rigtig meget stemning til et rum. Din lejlighed vil blive en del mere hyggelig, end hvis dine vinduer er helt tomme.

Pynt dine vægge med plakater

Noget andet der kan give rigtig meget stemning i din lejlighed, er hvis du pynter dine vægge med plakater. Det kan samtidig give noget personlighed, fordi du kan udtrykke din stil gennem de plakater, du vælger. Du kan f.eks. lave en hel væg med plakater eller hænge enkelte plakater rundt omkring.

Find noget hyggelig belysning

Dit valg af lamper er helt afgørende for stemningen og hyggen i din lejlighed. Hvis du har flere små lamper stående rundt omkring, er det ofte mere hyggeligt end med én stor loftslampe. Desuden kan det give rigtig meget stemning at hænge en lyskæde op langs et panel i loftet f.eks.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.