Sparetip: Sådan holder du en fest på stramt budget

Sparetip — En stor del af den tid, du studerer, bliver brugt til fest og sociale arrangementer. Det er dog en dyr fornøjelse, og derfor får du her et par gode råd til, hvordan du kan stable en fest på benene, der ikke vælter dit budget.

Det er ikke altid, der er råd til fest og underholdning, når man er på SU og samtidig skal have budgettet til at dække mad- og husholdningsbudgettet. Men faktisk behøver man ikke prioritere, hvad der er vigtigst. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få det hele på én gang.

Sommerfest: Hold sammenskudsgilde under åben himmel

Når det er sommer, kan festen gøres billigere. I behøver jo ikke at tage til et større arrangement som dette. Og faktisk kræver det ikke ret mange midler at holde en god sommerfest, da det er muligt at være udenfor under åben himmel. Og allerede der er der penge sparet. Har du ikke en have (det er de færreste studerende, der har det), så får du mulighed for at holde festen i en park eller lignende.

Det eneste, du behøver, er en grill, et bluetooth-højttaler, lidt drikkelse samt en gruppebesked på Facebook om tid, sted og andre praktiske foranstaltninger. Bed gæsterne om at tage noget kød med, som de kan grille, så du ikke skal betale for det hele.

Menuen: Spar på kødet

Hvis ikke du vælger at holde et sammenskudsgilde, men i stedet selv beslutter dig for at stable en menu på benene, så er der penge at spare, hvis du skærer lidt ned på kødet.

I stedet kan du servere kartofler i flere forskellige varianter, så folk har lidt at vælge i mellem. De fleste kan lide kartofler, og de mætter også, så folk ikke skal gå sultne hjem.

Køb nogle chips til bagefter. Og bed gerne folk om at tage deres egen drikkelse med, hvis der skal nydes alkohol. Det kan du godt tillade dig, imens du stadig studerer.

 

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124