Sådan finder du et feriested der ikke er overrendt af turister

Det er dejligt at være afsted på ferie, men en af de ting, der godt kan ødelægge turen en smule, er hvis man kan finde en masse andre turister på selve feriestedet. Det handler dermed om at finde frem til nogle dejlige feriesteder, som der ikke er en masse andre turister, der også har fundet frem til.

Find et kort frem

Nogle gange skal der lidt gammeldags metoder frem, hvis man gerne finde frem til et dejligt feriested, hvor der ikke er en masse andre turister. Et kort kan nogle gange fungere meget fint og ved at kigge på det, kan du for eksempel nok finde frem til nogle små øgrupper, som ikke er så overrendte.

Du kan for eksempel tage til de smukke Kykladerne. Kykladerne er et meget smukt ø-område at tage til, som der endnu ikke er mange, der kender så voldsomt meget til. Der er derfor et ideelt feriested at tage til.

Udover Kykladerne er der mange andre dejlige feriesteder at tage til, som ikke er helt overrendt at turisme. Man skal blot vide hvordan man skal lede efter disse feriesteder.

Hold feriestedet hemmeligt

Hvis du har fundet frem til et dejligt feriested, der ikke er overrendt af turisme, er det en god ide at holde det lidt af en hemmelighed. Naturligvis kan du godt fortælle dine nærmeste venner og familie om stedet. Det kan jo også være, at de gerne vil med næste gang du tager dette dejlige sted hen?

Men det er en god ide at afholde sig fra at sprede budskabet på alle de sociale medier – især hvis du har rigtig mange følgere. Alle de flotte billeder du deler giver nemlig folk ideer om selv at tage hen til stedet.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124