Pas på dine gulve i studieboligen

Mange studerende vælger ved studiestart at flytte i ny bolig eller værelse, ved studiestart. Studerende med forældre, som har sparet en god sum penge op, er sommetider heldige at deres forældre køber og stiller en lejlighed til rådighed for dem. Gulve i ældre lejligheder er tit lavet i en rigtig god kvalitet fyrretræ, og der er mange muligheder for at friske sådan et gulv op, læs med her.

Gulve i ældre lejligheder kan ofte blive lidt medtaget og umiddelbart ligne at de burde udskiftes. Det er dog sjælden den billigste løsning og langt fra den bedste. En gulvmand kan gøre underværker ved et slidt gammelt fyrretræsgulv. Om du vælger at behandle gulvet med lud, lak eller olie, kommer gulvet til at ligne et nyt.

Behandling af gulve i København området

Mange studerende vælger at flytte til København i studietiden, da mange studiepladser bliver udbudt i netop København. Hvis du er en af de heldige studerende, som har fået stillet en lejlighed til rådighed af dine forældre, og lejligheden skal friskes op, kan i med fordel benytte byens bedste gulvsliber. Gulvkanonen.dk er klart en af københavns bedste gulvslibere, og har med mange års erfaring udført gulvbehanding. På anmeldhåndværker.dk kan du få bekræftet at netop Gulvkanonen.dk er en af byens bedste gulvslibere. Anmeldhåndværker.dk er et godt community hvor forbrugere i hele landet kan anmelde godt og dårligt arbejde. En gang om året afholdes et awardshow hvor de bedste i branchen kåres. Her tages udgangspunkt i de anmeldelser som virksomheden har fået i løbet af det forgangne år. Som nomineret og anmeldt håndværker vil de kunne implementer smiley statuetten “Smiley Håndværk – Din garanti” deres hjemmeside. På den måde vil vi som kunder, nemt og enkelt kunne læse andre kunders oplevelse af den enkelte håndværker.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124