Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Køb en grill til altanen

Som studerende kender de fleste det med at pladsen er lidt trang, og det er de færreste der har den luksus at være haveejer. Selvom man bor i en lejlighed eller på et kollegie og måske kun har en mindre altan, betyder det dog ikke, at man ikke kan holde grillfester. I stedet for at købe en stor gas eller kulgrill, er det dog en fornuftig ide at investere i en elgrill.

Der er især tre gode grunde til at vælge en elgrill frem for enten en lille gasgrill eller en kulgrill, hvis du bor på et værelse eller i en lejlighed. For det første er der naturligvis sikkerheden. Uanset hvor meget man passer på, så kan leveren ild være farligt, og der er der både med en gas og med en kulgrill. Altanen skal have en vis størrelse før det overhovedet er muligt, og det er langt fra alle steder det er tilladt på grund af brandfaren.

Den helt store fordel ved en elgrill som disse er, at den ikke udvikle flammer. Den er alt helt sikker at bruge. Den kan derfor benyttes alle de steder, hvor man ellers ikke må tænde op. Derudover har den samme fordel som en gasgrill, nemlig at den er klar stort set lige efter, man har tændt den. Med kul skal man vente i 20 minutters tid, inden den er klar til brug.

Ellers fungerer den på samme vis som en almindelig grill, og skal rengøres på samme måde. Så hvis man gerne vil have en grill, men ikke har mulighed for det på traditionel vis, så er det et fremragende alternativ.

Ulempen ved en elgrill

Hvis man sammenligner den med en lille picnic grill, har elgrillen den åbenlyse ulempe, at den er rimelig stationær. I hvert fald i den forstand, at den kræver elektricitet for at fungere. Så er der ikke en stikkontakt i nærheden, er den ikke til meget gavn.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *