Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Livet som studerende er på mange måder unikt. Det er en tid i dit liv, som ikke kommer igen, og hvor hverdagen har en så særlig karakter, at det ikke findes i andre faser i livet. Et kæledyr er en hverdag for livet, men kan studielivet indeholde et kæledyr?

Cafepenge, SU, studiejobs, studielån og middag hos mor og far. Livet – og særligt økonomien – som studerende er omskifteligt og skrøbeligt, men det er også en tid, hvor det er vigtigt, at have en god ven, der altid er der for dig. Men bekymringerne er mange; er der råd til kvalitets hundefoder? Kan du finde tid til at gå en tur?

Er der plads til din ven?

Ofte så betyder livet som studerende, at budgettet fordrer en minimal udgift til boligen. Nogle bor på kollegie, og andre bor i delte lejliheder, hvor man kun har et værelse. Det giver en kæmpe udfordring, da man ofte ikke må have husdyr på de små kollegieværelser. Og har du f.eks en hund af stor race, kan det være svært at finde plads til jer begge? Lejeboliger må man ofte heller ikke have kæledyr, da både hunde og katte slider på gulv og gør vægge beskidte.

Er der råd til din ven?

Livet som studerende er også herligt. Det er her, du nyder fredagsbarerne, nyder de kolde øl i sommersolen, nyder venindekaffen på fortovet, ser verden og bygger fundamentet til dit voksne liv. Men det er dyrt. Uden indtægt ud over SU, kan det være svært at finde råd til det hele, så man må vælge; Er det fest eller er det livet med kæledyr?

Glæden er ubetalelig

Glæden ved at have sin bedste ven derhjemme er ubetalelig, og der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for at have et kæledyr med dig i hverdagen. Ofte må man ofre lidt for at få den ægte og kærlige hverdagsvarme, som et kæledyr giver i hverdagen. Mange dyrevenner som har prioriteret deres bedste ven gennem studietiden, har fået store oplevelser med videre i livet.

EFTERLAD ET SVAR