Isolering af loft – den helt rette løsning for dig

Er du også en af dem, som oplever kolde vintre og meget varme somre i dit hus? Så bør du overveje at få tjekket dit isolering af loft.
Isolering af loft er meget vigtig, da det kan spare dig for en masse gener og mange penge på din varmeregning. Om vinteren, når det er koldt, fiser varmen op gennem taget, og når solen bager ned på taget om sommeren, trænger varmen uhindret ned i dit hus. For langt de fleste der bor i huse ældre end 15 år, kan der være mange penge at spare ved at få foretaget en isolering af loft.
Jo bedre dit loft allerede er isoleret, jo billigere vil efterisoleringen være. Den optimale tykkelse på en isolering er 300 mm. Dette vil sige, at ligger der allerede 200 mm. isolering i loft, skal der bare efterisoleres med 100 mm, for at din varmeregning mindske så meget som muligt. Efterisolering foregår på to forskellige måder. Man kan enten blæse isoleringsgranulat ud over loftet, eller man kan lægge et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet.
Ud over at isolering af loft er en god investering for dig, så gør du også samtidig noget godt for miljøet. Du får nemlig et bedre indeklima i dit hus, og du vil ikke længere opleve kuldestråling fra dit loft. Dermed begrænses CO2 udslippet fra din bolig, hvilket er godt for miljøet. Du finder her, al den hjælp du skal bruge til isolering af loft.

Hvilke produkter bruges til isolering af loft?
Som hovedregel er papir og uld godt for de ældre husstande, da dette har en masse gode funktioner og kan kaldes en aktiv isolering. Loftisolering med Isocell papiruld, kan man på et ældre hus undgå at skulle sikre sig, at dampspærret er tæt – dette er bl.a. en af hovedårsagerne til at papiruld er utrolig brugbart inden for loftisolering. Papirisolering behandler også for skadedyr som mår, rotter og insekter, og så er det den mest miljøvenlige løsning. Med papirisolering kan du desuden også forøge værdien af dit hus, da loftisolering er et stigende fokus på boligmarkedet. Derfor er det en god idé at investere i loftisolering

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.