Ips vs Lcd hvilken gamerskærm er bedst

Når man skal købe ny gamer skærm, så vil man jo gerne have det bedste, og der er faktisk stor forskel på skærme – så hvordan finder du den bedste gamer skærm?
Det handler faktisk knapt så meget om at vurdere, hvad der er den bedste, men mere om at vurdere hvilke behov man har – for hver skærmtype har sine styrker og svagheder.
Og uanset hvilken skærm man vælger, så skal man under alle omstændigheder huske at opsætte sin pc korrekt, da det rigtig ofte ses, at der bliver kørt med den forkerte opsætning, så man slet ikke får det ud af skærmen, som man ellers kan få.

Lcd skærme

De fleste LCD skærme er i dag lavet på tn-teknologi – dette er fordi, det er en ret billig teknologi at fremstille, hvilket også betyder, at du kan få en relativt god skærm for ikke ret mange penge. TN panelerne har en lav responstid, der gør, at skærmen egner sig særdeles godt til spil, hvor det skal gå stærkt. Der fremkommer ikke lige så nemt ghosting eller klatter på disse typer af skærme – så spiller du spil, hvor responstiden er vigtig, så kan en lcd skærm være det rigtige for dig.
Det negative ved skærmtypen ligger i favernes gengivelse – du vil ikke kunne få samme farvegengivelse, hvis du ser på din skærm fra en skæv vinkel, og vil måske opleve farve svigt i kanterne, og dette kan have stor betydning, hvis du gamer på flere skærme

Ips gamer skærm

Ips skærme bliver ofte betragtet som gode all-round skærme. Her er der styr på faverner og gengivelserne fra alle vinkler.

Til gengæld er skærmene oftest noget dyrere, og man skal helt sikkert op i den dyre ende, hvis man vil have en skærm med samme reaktionstid, hvis man vil undgå ghosting.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124