Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hvilken streamingtjeneste skal du vælge ?

Som studerende har du travlt med dine studier, men du har sandsynligvis også en masse fritid der skal slås ihjel. En god måde til at slå tiden ihjel er ved at se de nyeste serier på HBO, Netflix osv. Det helt store spørgsmål er så bare, hvilken tjeneste du skal vælge, hvor du får mest for pengene, og hvor du får det bedste udvalg.

Netflix – kongen over dem alle

Der er nok ikke nogen tvivl om, at hvis du går efter at få så meget indhold som overhovedet muligt, så er det Netflix, du skal vælge. Netflix er mastodonten både på verdensplan og i Danmark, hvor millioner af danskere har adgang til tjenesten. Der er et kæmpe udvalg, og du finder blandt andet originale serier som House of Cards, Orange is the New Black og mange andre, udover de mange serier de køber fra andre udbydere. Problemet med Netflix er, at de ikke altid har alle sæsoner af en serie liggende, og at man derfor kan komme til at vente i lang tid, hvis man ivrig efter at blive færdig med en serie. Netflix er nok den bedste tjeneste, men det er også den tjeneste, hvor der er mest dårligt indhold, hvilket dog ikke overskygger det gode.

HBO – når kvalitet tæller

Udvalget på HBO er langt fra det samme som på Netflix, til gengæld er kvaliteten generelt højere, når man går lidt tilbage i bagkataloget. Det var dybest set HBO, der begyndte at lave serier af tårnhøj kvalitet og står bag serier som Sopranos, Sex and the City, West Wing og mange mange mange andre. Den mest populære lige nu er uden tvivl Game of Thrones, hvilket i sig selv er grund til nok at investere i HBO.

Viaplay – det nordiske alternativ

Det er Viasat der står bag Viaplay og er altså de nordiske alternativ til de store amerikanske spillere. Viaplay har udover alle Viasat produktionerne et fornuftigt udvalg af serier der er købt ind hos amerikanske selskaber. For noget rimelig nyt er Viaplay også begyndt med egenproduktioner, hvilket betyder, at de har indhold, der ikke kan findes andre steder.

Spar på din streaming.

Der er rigtig mange teleselskaber, der har streamingtjenester med i deres abonnementer, hvilket gør det attraktivt at vælge dem. Hos Telmore får man eksempelvis HBO, C-More Play og TV2 Play, mens Telia har HBO med i flere pakker.

Telia priser med Spotify, HBO & Gratis Roaming

 

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *