Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Guide til valg af havestole til altanen eller terrassen i din studiebolig

Hvis du lige er flyttet hjemmefra og har indrettet dig i en lækker studiebolig, skal du måske lige vænne dig til at have lidt mindre plads, end du plejer at have. Studieboliger plejer sjældent at være de største, og derfor er det rart med muligheden for at komme udenfor på altanen eller terrassen for at nyde lidt frisk luft og kigge op mod den åbne himmel.

Det gælder især om sommeren, når det gode vejr endeligt er her. Her findes der ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud for at nyde en pause fra bøgerne i solskinnet, og derfor skal du selvfølgelig have nogle lækre havestole, som kan pryde din altan eller terrasse, og som skaber de bedste rammer om hygge udenfor i dine studiepauser og sammen med dine kammerater på en fredag aften.

Hvilket materiale skal du vælge?

Når du køber nye havestole, skal du selvfølgelig tænke over farve og design, så du kan få nogle møbler, der passer både til din smag og til den eksisterende indretning på altanen eller terrassen. Men det kan også betale sig at tænke lidt over materialevalg, da der findes fordele og ulemper ved forskellige materialer.

Hvis du eksempelvis foretrækker havestole, som er nemme at gøre rent, og som kræver minimalt vedligehold, kan du gå efter havestole i materialer som plastik, polyrattan eller nonwood. Alle disse materialer er gode til at modstå sol og regn, og så kan de hurtigt gøres rent med en fugtig klud og lidt sæbe.

Hvis du i stedet foretrækker havestole med lidt mere vægt og et mere naturligt look, er havestole i træ det helt rette valg for dig. Træ kræver dog en del mere vedligeholdelse, hvor du bl.a. skal tænke på oliering, så træet fortsat fremstår flot, og så det forbliver modstandsdygtig overfor elementerne.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *