Giv din studiebolig nyt liv med få midler 

Som studerende kan dit budget ofte godt være stramt. Derfor er der måske ikke det største overskud på kontoen til ting såsom fornøjelse, oplevelser, mode og boligindretning. Men selvom budgettet ikke er stort, vil du helt sikkert stadig gerne have din bolig til at se flot og indbydende ud. Det skal være et sted, hvor du føler dig tilpas og hjemme – også selvom du ikke har mange penge til indretning.

Lav små forbedringer

Hvis ikke du bor i en helt ny lejlighed eller studiebolig, men derimod en ældre en af slagsen, er der garanteret nogle ting, som du ikke er specielt vild med. Har du f.eks. et badeværelse, som du ikke kan lide, kan du lave små forbedringer i stedet for at bruge penge på et helt nyt badeværelse, da det godt kan være helt umuligt at betale for som studerende. Hvis håndvasken er det, som du mindst kan lide, så gå efter at udskifte den som det første. Du kan finde en masse håndvaske fra Jem & Fix. På samme kan du prøve rundt i lejligheden at lave små forbedringer, der vil løfte indretningen en smule. Det behøver sjældent være særlig dyrt. Der er også rigtig meget, der kan fikses med en klat maling.

Gør plads til personlighed

Som regel virker din indretning mest overbevisende og gennemført, når folk kan se, at den er personlig. Du kan give din bolig noget personlighed ved at tilføje en masse af de farver, som du godt kan lide. Du kan også gøre det personligt ved at hænge billeder og plakater på væggen, som du enten synes er fede, eller som betyder noget for dig. Rammerne kan du f.eks. købe i en genbrug, da de ofte er både billigere og lidt mere specielle, fordi de ikke ser helt nye ud.

 

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.