Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Giv dig selv de bedste muligheder for en god studietid med en ordentlig nattesøvn

Som studerende vil du hurtigt finde ud af, at det kan være meget svært at følge med i undervisning, lektier og fremlæggelser, hvis du ikke har sovet ordentligt natten forinden. Desværre er søvnmangel et mønster, der meget hurtigt begynder at gå igen, så det gælder altså om at give dig selv de bedste muligheder for en god nattesøvn helt fra studiets start. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at anskaffe dig selv en god seng – f.eks. fra Tempur – til din studiebolig.

Søvnmangel hæmmer hukommelsen

En stor del af et studie består af at huske den information, du er blevet givet i løbet af lektionerne – og der er rigtig meget information vel at mærke! Det kan godt blive et problem, hvis du ikke sover nok om natten, fordi søvnmangel i høj grad rammer hukommelsen, og særligt korttidshukommelsen. Så hvis du ikke får skrevet den nye information ned i dine noter med det samme, er der altså en stor chance for, at du har glemt det, inden du kommer til noterne. Derfor er det en god ide med den gode nattesøvn, fordi du så har en bedre chance for at kunne huske lektionernes indhold.

Det sociale aspekt af studietiden

Selvfølgelig er det primære mål ved studietiden at lære og at få en uddannelse – men det sociale aspekt må absolut ikke glemmes, og det er i den grad muligt at få venner for livet i løbet af dit studie. Men det kan godt være svært at overskue den sociale del, hvis du går rundt og er træt hele tiden. For når du først har overstået studiedagen, og har brugt en masse energi der, er der bare ikke meget til overs. Den sociale del af studielivet bliver altså også meget nemmere, hvis du sover godt om natten.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *