Find den rette pynt til børnefødselsdagen

Hvilket barn elsker ikke at holde en hyggelig fødselsdag for vennerne, med alt hvad der hører til? Børn elsker, når der er pyntet op og gjort noget ud af festen, og det er ofte også den slags børnefødselsdage, man husker som voksen. Find nogle ideer her til, hvordan du kan pynte op til børnefødselsdagen.

 

Tema?

Det er bestemt ikke nødvendigt med et tema – klassisk hvid dug, balloner og flag kan også noget. Dog kan det være rigtig sjovt at afprøve et tema. På den måde kan barnet også blive inddraget i forberedelserne. Hvis man har en fodboldglad dreng, kan man for eksempel få krus og tallerkener med fodbolde på, og man kan også købe balloner i favoritholdets farver.

 

Bogstav- eller talballoner

En god måde at gøre pynten mere festlig på, er ved at dekorere med bogstav- eller talballoner. På den måde kan man for eksempel skrive barnets navn eller alder med balloner. Her er også en god mulighed for at fuldende pynten, for ballonerne kan også vælges i farver, som passer med det eventuelt valgte tema. Hvis du er på udkig efter disse balloner eller andet ekstraordinært pynt, er Amemory et godt bud på en forhandler.

 

Inddrag barnet

Man tænker nemt som forælder, at det er lettere og går hurtigere, hvis man selv lige ordner pynten og handler det ind, der skal bruges til festen. Dog er det en god idé at involvere barnet, som også bliver mere investeret i at holde en god børnefødselsdag, hvis man er med i planlægningen.

 

Mange børn kan også godt lide at komme med ud at handle, når den del af processen nås. På den måde er det både en ting, som dig og barnet kan hygge jer sammen omkring, men det er også en slags læringsproces for mindre børn, hvordan man vælger, hvad der skal bruges, og hvor man handler det henne.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply