Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Farverne på væggen kan betyde meget

Hvis du bor på et kollegieværelse eller lignende, er der en rigtig god sandsynlighed for at væggene er hvide. Hvid er en farve som de fleste foretrækker, eller i hvert fald er neutrale omkring i deres hjem. Et helt hvidt hjem eller værelse kan også lidt leder tankerne hen mod et sygehus eller et kontor, og de fleste vil gerne have en lidt mere hjemlig hygge i deres bolig, om det så er en lejlighed eller det er et værelse.

Du kan sagtens nøjes med at male en væg

Hvis du bor til leje, om det så er et værelse eller lejlighed, så skal du helt sikkert forlade stedet igen nymalet, så det kan godt være, at du ikke er så interesseret i at skulle male det hele, når du fraflytter det, i sær hvis du har en ide om, at du ikke skal bo der i så mange år.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan give stedet lidt liv med farver, men du kan eksempelvis nøjes med at male en enkelt væg, hvilket ofte giver lige så meget som at male det hele, da der kommer et spil i farverne, der får et rum til at live op.

Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilken farve du vælger til dine vægge. Generelt er det ikke en god ide at vælge en farve som gul eller en lys grøn, der er for skrigende, da det kan være distraherende, hvorimod en varm farve som en mørk rød eller blå er rolig og harmonisk og giver en bedre ro for øjnene, hvilket gør det lettere at koncentrere sig omkring læsningen og lignende.

Når du maler, er det vigtigt at du bruger en god maling (kan eksempelvis købes her), så du ikke skal male unødvendig mange gange, men kan nøjes med en enkelt gang. Det samme gør sig gældende, når du skal male igen ved fraflytning.

Nyhedsbreve

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *