Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Den rigtige siddestilling betyder alt

Du kender garanteret udemærket det med, at man sidder og rykker rundt på stolen, fordi man ikke kan finde den rette stilling at sidde i, og fordi man ikke kan finde sig helt til rette.

Det kan være frustrerende ikke at kunne finde den rette stilling at sidde i, og hvis man skal ovenikøbet skal terpe til en eksamen eller lignende kan det være direkte saboterende for koncentrationen, og gøre det nærmest umuligt at læse og tage noter.

En god stol er ikke overraskende essentiel for at komme til at sidde godt, en god stol er ikke gratis, men den behøver heller ikke koste en formue, og de penge du investere i den vil være givet rigtig godt ud, hvis det betyder, at du sidder godt.

Når man sidder godt, er det meget lettere at koncentrere sig, fordi man ikke helt tiden bliver opmærksom på, at man ikke sidder godt, og derfor er det rent faktisk langt vigtigere end man måske lige tror.

Der er mange der sidder i deres lænestole og læser og skriver notater, hvilket ikke er den bedste måde at få noget arbejde fra hånden. For selvom man måske sidder godt mens man læser, så er det en dårlig stilling til at skrive notater i, hvis man sidder og balancerer med en blok eller måske en bærbar computer. Det er meget beder at have et fast underlag som et bord og så sidde på en stol der passer til ens siddestilling, højde og alt det.

Når du køber en kontorstol er det derfor også vigtigt at du prøver den inden køb, eller har mulighed for at levere den retur, hvis den ikke passer i højden, da den stol der ikke passer kun vil volde dig problemer.

Du kan bestille en kontorstol her på iStol.dk, hvor du kan leverer den tilbage kvit og frit inden for 14 dage, hvis den ikke passer til dig.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *