Den billigste vare er ikke altid den bedste handel

Når man som studerende skal indkøbe ny elektronik f.eks en ny smartphone, ny desktop computer eller måske en spillekonsol, så kan det være fristende at handle med udenlandske sider, som tilbyder produkter til uhørt lave priser – Men pas på, nogle gange er det for godt til at være sandt.

Kvalitet koster

Det er vigtigt at have værktøjet i orden – det gælder også, når man er studerende. Hjemmecomputeren, tabletten eller den stærke desktop-computer er hjørnestenen i en god uddannelse, og der bliver brugt rigtig mange tidlige og sene timer foran skærmen. Samtidig gemmer man rigtig meget vigtig viden på disse devices. Derfor er det alfa og omega, at de ikke går ned.

Men kvalitet koster, og dermed gør kvalitet også ondt på pengepungen. Det huer ikke den studeren, og derfor shopper man ofte på pris. Men du kan finde mange udenlandske webshop, som tilbyder tingene til lidt for god pris, og så sidder man ulykkelig tilbage -uden penge og den kvalitet. Du kan til gengæld finde en sikker havn med danske e-mærkede webshops – e-mærket garanterer sikker handel på nettet.

Din garanti er dansk kontrol

Når du handler på nettet er der flere ting, du kan se efter for at sikre dig en god handel. Faktisk er e-mærket hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. Du er nemlig langt fra den første, der handler der, og med Forbrugerrådet Tænk, Dansk-It, FDIH, Dansk Industri, Dansk Erhverv, HK og Finansrådet i ryggen er konceptet gennemprøvet og meget troværdigt.

 

Så når du næste gang skal handle ind, så gør det med dansk kvalitet for øje. Det kan godt være, at du kommer til at betale lidt ekstra, men du får garanti, du får sikkerheden, og du får altså også et gennemprøvet produkt, som ikke går ned eller bryder sammen. Men så skarp kontrol, som vi danske forbrugere har opbygget, er det ikke værd at være forhandler af skrammel.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124