Brug dit sabbatår på at være frivillig

Er du lige blevet færdig med skole og ved ikke hvad du skal bruge dit sabbatår på? Det kan være svært at vælge, da der er en skov af muligheder. Det kan være, du vil tjene sammen til at kunne rejse ud og opleve verden. Eller også kan det være, du bare har brug for at komme væk fra hjemmets trygge rammer. Begge kan afhjælpes ved at bruge sit sabbatår som frivillig i udlandet.

Hjælp dem der har brug for det

Som frivillig kommer ud ned til et land, hvor levevilkårene er meget anderledes, end vi er vante til. Selvom du har sabbatår og måske forbander skolen langt væk, er det ikke alle, der er så heldige, at de får lov til at gå i skole overhovedet. Det er her, man som frivillig kommer ind i billedet.
De frivillige hjælper på tæt hold med undervisning og på eksempelvis børnehjem, i fritidsklubber og mange flere ting. Man skal være klar til møde alle typer mennesker fra en helt andet kultur, end man kender. Ud over det, skal man ikke forvente at kunne det hele på dag et, og det kan være barskt at se vilkårene, disse mennesker lever under. Men med din hjælp, vil du kunne påvirke familier og samfund positivt. Men man skal også være klar på at dumme sig, hvilket er helt okay, og at man lærer af det.
Under dit sabbatår kan du altså regne med at møde en masse mennesker, udvikle dig selv og få en kæmpe oplevelse. Læs mere om at blive frivillig ved at klikke på linket.


Så brug dit sabbatår på at hjælpe nogle mennesker, der virkelig vil værdsætte din tid og energi. Både du og de får noget stort ud af det, og dit sabbatår vil helt sikkert blive noget helt unikt.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124