Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bliv klar til livet som studerende

Er du endelig blevet optaget på din drømmeuddannelse? Ventetiden indtil studiestart er svær at holde til, men du kan med fordel bruge tiden på at forberede dig på livet som studerende. Og hvordan er det lige, det fungerer? I denne guide kan du læse meget mere om livet som studerende og få et par gode tips og tricks med på vejen.

Find en studiebolig

Noget af det allerførste du skal i gang med, når du er blevet optaget på en videregående uddannelse, det er at finde en studiebolig. Du skal blandt andet overveje, hvor du vil bo henne, imens du studerer, og hvilken form for studiebolig du ønsker. Som regel skal du være villig til at gå på kompromis med eksempelvis kvaliteten af studieboligen, prisen eller beliggenheden, for du kan sjældent få det hele.

Læg et budget

Som studerende er økonomien sjældent til at prale af, men det er ikke umuligt at få det til at hænge sammen. En god måde at sikre stabilitet i økonomien er ved at lægge et budget – og holde sig til det, selv når det er svært. Hvis budgettet er alt for stramt, kan du gå på kompromis med prisen på din studiebolig, sælge nogle af dine ejendele, du ikke får brug for og lignende.

Der er mange, der sælger deres bil i forbindelse med studiestart. Er du bange for, du kommer til at mangle en bil? I de fleste byer tilbydes der biludlejning, så skal du eksempelvis studere i København, og har du en dag brug for en bil? Så lej en bil i København.

Investér i en god computer

Din computer er din nye bedste ven og et uundværligt redskab, når du starter på studie. Er din gamle computer ved at være godt slidt, er det derfor en god idé at investere i en ny computer, inden du skal til at studere.

Nyhedsbreve

Indtast din e-mailadresse nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *