Bil til studiebrug

Som studerende er det ikke umuligt at have en bil, som man kan bruge som transportmiddel. Man skal blot overveje tingene lidt grundigere, da man jo som oftest er på et strammere budget. Men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man har lidt omtanke omkring sin økonomi og sit forbrug af bilen. Samtidig skal man også overveje, hvilken bil man køber.

Køb brugt

Man kan finde rigtig mange biler i rigtig god kvalitet, hvis man kigger på markedet for brugte biler. Også biler der ikke er ret gamle, kan fås til en rigtig god pris for mange modeller. Biler mister rigtig hurtigt værdi, og derfor kan man spare mange penge på, at i stedet for at købe en spritny bil, så i stedet tage en bil der har købt i nogle år.

Køb en bil der kører langt på litteren

Som studerende bliver bilens primære formål nok at lave bykørsel samt at, hvis man bor langt væk fra forældre at køre derhjem. Derfor er det super fornuftigt at finde en bil, der kører langt på litteren. Det vil også spare dig i dine benzinudgifter, og du kan også få en billigere halvårlig afgift. Det er ikke altid fornuftigt at købe en 15 år gammel, bil blot fordi den er billig i indkøbspris

Hjælp til kørekort

Står du også, og skal til at erhverve dit kørekort, så er der mange steder, man kan gå hen for at få god hjælp. Et af de steder er Stjernqvist på Frederiksberg. Med den rigtige undervisning til både teori og praksis kan du bestå begge prøver første gang, og hurtigst muligt komme ud på vejen på egen hånd

Udover disse råd er der mange andre måder, man kan spare penge på, så man kan, have den luksus det er at have en bil som studerende. F.eks. forsikringer, husleje eller at anskaffe sig et studiejob.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124