3 tips til billigere indkøb for den sparsomme studerende

Denne artikel indeholder reklame

Som studerende kan det være svært at få finanserne til at slå til. Uanset hvor meget man sparer i hverdagen, er der nemlig altid lige en studiebog eller en fredagsbar, der ender med at sluge hele rådighedsbudgettet.

Men det er da også som studerende, man for alvor lærer at værdsætte de gode tilbud og studierabatter. Og selvom det kan være dyrt at investere i både studieliv og fritid, er det faktisk muligt, hvis bare man er opmærksom på de muligheder, man har.

I artiklen her har vi samlet nogle af de tips og tricks, man kan bruge, hvis man er en smule begrænset i forhold til sit rådighedsbeløb. Læs med videre – det kunne jo være, du selv kunne få et par råd med på vejen.

Vær opmærksom på sæsonkampagner og sign-up rabatter

I hverdagen bliver vi som forbrugere spammet med tilbud og udsalg. Og selvom vi måske nok kunne spare en skilling eller to på et godt tilbud eller et ophørsudsalg, er vi faktisk generelt for dårlige til at gribe mulighederne.

Men som studerende har du ikke altid den luksus, da de gode tilbud nogle gange er den eneste mulighed, man har. Og dedikerer man tid til at opsnuse gode tilbud, vil man også hurtigt finde ud af, at der faktisk kan være ret mange penge at spare.

Har du ikke før benyttet de mange kampagner til at få billige indkøb, vil du hurtig blive overrasket over, hvad man faktisk kan få rabat på. For selvom man måske skulle tro, at det så ville være mindre nødvendige varer, man kan få rabat på, er det sjældent sådan.

Kig eventuelt ind på https://www.henza.dk/ eller https://pmshop.dk/ og se, at det faktisk er helt almindelige ting, man kan få rabat på.

Brug madspild – vejen til det billige måltid

Er du ikke kræsen – og har du ikke behov for at planlægge dit madskema flere uger frem ad gangen. Ja, så kunne det være, madspildscontaineren var noget for dig. For selvom det er mad, der er ved at komme på dato, er det ganske fint og helt ufarlige madvarer.

I madspild har du mulighed for at få nogle af de råvarer og dagligvarer, som du måske ikke har råd til som studerende – og i rigtig mange tilfælde er der også alle de ting, man faktisk spiser hver dag.

Skal man have de rigtig gode madsspilds-tilbud, skal man dog tidligt ud. Og kommer man til åbningstid, er man næsten garanteret nogle helt absurd gode tilbud.

Spar på de variable omkostninger – vælg cyklen i stedet for bussen

Er du energisk af person, er det oplagt at vælge cyklen i stedet for bussen. Det er billigere end at skulle have buskort eller købe enkeltbilletter, og så er det også sundere i en hverdag, hvor man måske ikke har de store muligheder for at få anden form for motion – enten på grund af en økonomisk begrænsning eller på grund af mangel på tid i hverdagen.

 

 

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124