Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er som studerende er flest, så lever du på et budget der er en smule stramt, hvor du ikke bare kan købe hvad du vil og når du vil. Når du skal købe større ting, har du sikkert måtte spare sammen, for at få råd til det. Man kan med andre ord siger, at alle kroner tæller og en hver krone sparet er en krone tjent.

Det kan måske lyde lidt værre, end det er. For selvom man som studerende sjældent lever i sus og dus, så har de fleste studerende i Danmark det nu meget godt. Ikke desto mindre, så er der aldrig nogen grund til at betale mere for noget, end det er nødvendigt.

Tjek priser når du handler online

Hvis du er som mere eller mindre alle andre danskere, så handler du naturligvis på nettet, når det kommer til en stor del af dine indkøb. En af de gode ting ved at handle online, er jo som bekendt at man kan få det meste lidt billigere, end hvis man gik i en butik. Det er nemt at sammenligne priser, når man skal finde det billigst. Man kan bruge diverse prissammenligningssider som Pricerunner og lignende.

Der er dog også den lidt mere skjule måde at spare penge på, nemlig gennem rabatkoder, som de fleste webshops benytter sig af i en eller anden udstrækning. Disse rabatter som man kan finde, er ikke med, når der bliver sammenlignet priser, og man kan derfor ikke altid være sikker på, at det er den billigste pris man finder. Når man har fundet en varer et sted, hvor man tror prisen er den billigste, kan man med fordel lige lave en hurtig google søgning og søge på webshoppen + rabatkode.

Har man eksempelvis fundet en billig computer på Wupti, kan man lige tjekke om der findes en wupti rabatkode og se om man kan spare lidt ekstra. Det er ikke altid tilfældet, men ofte er det – og det kan være 20 sekunder givet rigtig godt ud.

EFTERLAD ET SVAR