Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende har du uden tvivl mulighed for at printe på dit studiested, om det så er det  ene eller andet. Alligevel er vi nok mange der sætter pris på at have en printer hjemme til småting. Det kan være alt fra noter til forelæsningplaner, opskrifter, og hvad det ellers kunne være.

Der er mange der kigger efter studierabat og lignende, når de eksempelvis skal købe elektronik eller blækpatroner, det er da naturligvis intet galt i, og der er da flere boghandlere og lignende der giver omkring 10% eller mere, hvis man kan fremvise et gyldigt studiekort.

De 10-15% er dog intet imod de penge man kan spare, hvis man køber kompatible blækpatroner i stedet for det originale fra HP, Canon, Lexmark, eller hvad der ellers måtte have lavet din printer. Du kan faktisk spare op mod 80% og nogen gange helt op til 90% ved at købe kompatible blækpatroner hos eksempelvis Inkpro.

Der er nogen producenter der siger, at garantien forsvinder, hvis man benytter blækpatroner der ikke er de ægte, det er dog meget sjældent at dette bliver overholdt, og desuden er sandsynligheden for at der skulle ske noget, ikke synderligt større end hvis du benytter originale patroner.

Det er ikke unormalt at skulle betale op mod 6-700 kroner, hvis du skal have skiftet alt blæk i en printer, også selvom du måske kun har givet 500 kroner for printeren inklusiv patroner. Der er altså med andre ord rigtig mange penge at spare, ved at kigge sig lidt om, og pludselig er det ikke så dyrt at printe, som du måske gik og troede.

EFTERLAD ET SVAR