Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende har du typisk ikke det store budget. Især ikke til de kedelige og huslige ting, som ofte er dem, der fylder mest i det samlede månedsforbrug. Derfor kan det være en fordel at spare, hvor der spares kan — og det kan der faktisk mange steder. Her får du et par gode råd til spændende DIY-projekter, som kan spare dig for en masse penge.

#1: Sy dine egne gardiner

Gardiner er ikke den mest spændende post i husholdningsbudgettet — så hvorfor ikke bare sy det selv? Det er ikke så svært, og så er du sikker på de passe. Det kræver, selvfølgelig at du har det rigtige udstyr og den tekniske snilde. Men du kommer langt med lidt sytråd, det rigtige stof (eksempelvis velour), et målebånd og en saks.

#2: Opbevaringsglas med flotte detaljer

Som studerende er det rart at have et sted, hvor man kan opbevare alle sine skriveredskaber. Ikke fordi, der er så mange opgaver, der skal skrives i hånden, men det kan være rart at have ved hånden, når man skal understrege de vigtige ord i en opgave, tage noter eller skitsere nogle idéer ned.

I videoen ovenover får du et par gode råd til, hvordan du selv kan dekorere nogle glas. Det behøver ikke at være glas, du køber i Søstrene Grene. Du kan også sagtens bruge gamle syltetøjsglas eller andre glas, der ikke længere tjener et fornuftigt formål.

#3: Lav hylder af drivtømmer

Hvis du bor i nærheden af en strand eller et andet sted, hvor der er vand, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en planke drivtømmer langs bredden. Det kan du nemt lave om til en flot hylde. Hvis du har noget gammelt læder liggende eller andet stærkt materiale, kan du bruge det som hank, du kan hænge hylden i. Det er heller ikke så besværligt, og du vil kunne få en unik hylde, som ingen andre på dit kollegie (eller hvor du nu bor henne) har.

EFTERLAD ET SVAR