Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som studerende kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisik — i hvert fald hvis du vil undgå at forgælde dig mange år ud i fremtiden. Derfor er det nødvendigt at spare, hvor der spares kan. Eksempelvis på mobiltelefonen.

Du behøver nemlig slet ikke den dyreste model, der er på markedet. Mellemprisklassen har nemlig efterhånden nogle seriøse bud på high end-telefoner, der ikke koster en bondegård. Telefoner, der er til at betale på et studiebudget.

Samtidig bliver abonnementerne hele tiden billigere. Det er dog lang tid siden, der har været priskrig, da det efterhånden ikke kan lade sig gøre at presse priserne yderligere i bund.

Til gengæld er der mange at vælge i mellem, og for at differentiere sig fra de andre er der ligeledes mange, der tilbyder, at du har mulighed for at vælge et abonnement, hvor der er abonnementer på populære streamingtjenester inkluderet.

Det kan eksempelvis være Spotify eller Tidal, når det kommer til musikstreaming. Film og andre underholdningstjenester dækker over Viaplay, Netflix og HBO, som er nogle fremragende streamingtjenester. Har du i forvejen et abonnement hos en af disse tjenester, kan du med garanti spare nogle penge ved at vælge et abonnement, hvor der er alle disse tjenester inkluderet i, og derefter lukke det du har i forvejen.

Mobilabonnement den fulde oversigt kan findes her. Det er nemlig nødvendigt at undersøge de forskellige muligheder, der på markedet, hvis du vil sætte dig ind i, hvor du kan få det billigste abonnement samt den billigste telefon.

Du kan også læse nogle forskellige anmeldelser rundt omkring. Det vil skabe et godt overblik over, hvilken model du skal have, og så får du lettere ved at vælge, hvilket abonnement du skal have. Det kan nemlig være, at der er tilbud på den telefon, du gerne vil have, hvis du vælger et bestemt abonnement.

EFTERLAD ET SVAR