Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At skulle indrette en studiebolig eller en lille lejlighed kan være noget af en udfordring, da der sjældent er så meget plads at gøre godt med. Men blot fordi pladsen ikke er stor, betyder det ikke, at du ikke kan skabe dig et trendy hjem. Det kræver blot, at du tænker lidt mere over indretningen og f.eks. finder møbler med flere funktioner, der både sparer plads og gør det nemmere at holde orden i hjemmet. Vi giver dig her tips til, hvordan du kan lave en trendy indretning i din studiebolig, som sikrer en optimal udnyttelse af de små rum.

Vælg møbler med flere funktioner

Nem og billig indretning af studieboligen er faktisk ikke så svært igen, men det kræver lidt mere omtanke, inden du indretter. Som studerende går der meget tid med at læse og studere i hjemmet, men for at kunne opnå den bedste koncentration kræver det rolige omgivelser. Orden i hjemmet giver rolige omgivelser. Ved at vælge møbler med flere funktioner sparer du både plads og holder nemmere orden i hjemmet. Dette kan f.eks. være ved at vælge en sovesofa, der kan slåes ud som en seng og som også kan bruges som sofa, når du får besøg af venner og familie. Det kan også være ved at finde et skrivebord, der passende kan bruges som spisebord, når du får gæster til middag. At finde møbler med flere funktioner til hjemmet, behøver ikke at være en dyr udskrivning, tværtimod, det kræver blot at du kigger de rigtige steder.

Indret med spejle

Når pladsen er lille, kan det være en fordel at vælge lyse ting, da lyse ting gør at rummet virker mere roligt og indbydende. Virker rummet meget småt, kan man, ved at indrette med spejle, nemt få rummet til at virke større. Vælg gerne et eller flere store spejle og placer dem ved siden af hinanden. Spejlene opfanger lyset og får rummet til at virke lysere og mere åbent. Samtidig med at spejlet giver en følelse af et større rum, er det også en nødvendighed for de fleste studerende for at se om både tøj og frisure sidder rigtigt. At skabe et trendy hjem kræver ikke en stor pengepung, det kræver blot at man tænker lidt mere over, hvordan hjemmet indrettes. Hos furniturebox.dk tilbyder de et stort udvalg af både spejle og møbler med flere funktioner.

 

EFTERLAD ET SVAR