Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom du bor i en studiebolig, betyder det ikke nødvendigvis, at indretningen skal sættes på pause. Måske ligner det ikke, at udgifterne til nye møbler hænger sammen med budgettet, men der findes et stort udvalg af billige og gode indretningsartikler på både nettet og i butikkerne.

Hvilke møbler er de vigtigste?

Hvis du ikke føler, at du hverken har råd eller plads til nye møbler i din bolig, skal du vide, at mindre kan gøre det. Udover toilettet er genstande til at sove på og spise ved formentlig de mest essentielle. Alt andet kan man diskutere, om er nødvendigt. Nogle vil f.eks. mene, at sofaen har en vigtig betydning, da den kan have mange funktioner. Skal der ses film, giver sofaen dig en behagelig siddeplads. Det kan også være, at du foretrækker at arbejde på et blødt underlag. Eller måske er det meget rart med et mageligt objekt, der gør studieboligen mere hjemlig. På Moebelkompagniet.dk kan du vælge mellem mange billige sofaer.

Arbejde og søvn tilhører forskellige møbler

Et andet møbel, som er yderst praktisk og samtidig mageligt, er sovesofaen. Du kombinerer sengen med sofaen og sparer dermed både penge og plads. På den samme genstand kan du altså både være sammen med dine venner + du kan få sovet. Noget, du dog skal være opmærksom på, er, at du ikke både arbejder og sover i din sovesofa. Sagen er nemlig den, at hvis du f.eks. læser lektier i sengen, kan det være svært at sove ordentligt om natten. Det kan medføre søvnmangel, der på ingen måder gavner din skolegang. En anden situation kan være, at du bor samme sted, som du arbejder. Dit job er dit hjem, og af den grund kan du have svært ved at skelne mellem arbejdstid og fritid. I sidste ende får du måske aldrig slappet rigtigt af, og det kan kroppen ikke klarer.

Moralen er, at du ikke behøver at gå på kompromis med indretningen af dit hjem. Sørg for at få det nødvendige, da det formentlig gør, at du føler dig bedre tilpas – fysisk og mentalt.

 

EFTERLAD ET SVAR