Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En mikrobølgeovn kan meget mere end bare at lave popcorn og varme rester. Her er 3 grunde til, hvorfor du skal hoppe med på mikrobølgen.

#1 – Lav lækker mad i din mikroovn

De fleste af os er vant til kun at bruge vores mikroovn til at lave popcorn, lune kaffeslatter eller optø grøntsagsknolde fra fryseren. Men du kan faktisk bruge mikroovnen til meget mere – også til at lave lækre måltider. Du kan tilberede alt fra havregrød og æg til supper og kød. Når den søde tand melder sig, kan du på fem minutter tilberede en chokoladekage i en kop.

#2 – Spar tid, strøm og opvask

At lave mad i mikroovnen sparer dig for tid, strøm og en masse kedelig opvask.
Som studerende er hverdagen ofte travl og hård, og der er derfor ikke altid det store overskud til at stå i køkkenet flere timer om dagen. Her kommer mikroovnen til undsætning, da det sjældent tager mere end 10 minutter at tilberede et måltid i den.
Den sparer desuden på energien, da mikrobølgerne kun opvarmer maden og ikke servicen. Brug af mikroovnen frem for den almindelig ovn, kan derfor bidrage til, at du undgår høje elregninger. Studerende har sjældent mange penge mellem hænderne, og de sparede penge kan derfor lette andre steder i det stramme budget.
Derudover kan du i mikroovnen tilberede maden direkte på en tallerken eller i en skål og kan derfor nøjes med kun at vaske servicen, du spiser med og af.

#3 – Nem at betjene

En mikrobølgeovn er relativ nem at betjene, og det er begrænset hvor galt, det kan gå. Så hvis du endnu ikke helt har knækket koden til madlavningen, er en mikroovn et godt sted at starte. Med den kan du nemt prøve dig frem med tilberedningen af forskellige fødevarer. Anret lige store stykker af rå fødevarer på en tallerken, sæt den ind og tænd. Stop efter et par minutter, tag maden ud, tjek den og giv den eventuelt et par minutter mere. Efterhånden som du lærer din mikroovn at kende, opbygger du en god rutine.

 

EFTERLAD ET SVAR